Csibe-Babuci
Csibe és Babuci
 
Bemutatkozó képek
 
 
Törzskönyveink
 
Más oldalaink
 
Barátaink
 
Köszöntő
 

 

  

Szeretettel köszöntünk minden kiskutyát, akinek ebben a hónapban van a születésnapja! A Köszöntőbe kitesszük szülinapos kiskutyák képét, ha elkülditek! SOK BOLDOGSÁGOT és sok-sok ajándékot drága barátaink! Nézzétek meg a különbözó hónapra jutó köszöntőnket!
 
 
 

A mi kutyáink születésnapja:

Csibe - május 31.

Kar093

Babuci - szeptember 8.

Panka - október 15. 

 

 

Sutyi - augusztus 20.

sutyi

Tücsök - szeptember 17.

Zsanka - október 15.

Kattints a képre, és felteheted kutyusod képét, születésnapját és a neki szóló köszöntődet!


 

 
Regisztrált vendégeink
 
Beszélgessünk!
 
Írjatok nekünk!
 
Ajándékok tára
 

Babuci harmadik karácsonya

BABUCI

 
KépTár
 
EmlékTár
 

arthur_gyertya

 

 
A Bichon Havanese
 
Havanese családfák
 

DÍJAINK

Amit nyertünk:

2010.

Isabotól:

 

  A díj feltételeinek teljesítését itt találod.

Az én jelöltjeim:

Fanta

Kati és a Macsekok

Judit

Murray

Napsi 

HoneyJen

Barbadosz

2009.

Fantától:

  

Annától:

 

 

 

Fanta jelölése alapján

A díjról részleteket itt találsz.

Az én jelöltjeim:

Napsi 

Kati és a Macsekok

Anna

Murray

Mazsi

2008.

Kreatív blogger díj:

Napsi jelölése alapján.

A díjról részleteket itt találsz.

Az én jelöltjeim:

Fanta

Kati és a Macsekok

Ravasztavasz

Judit

Murray

 

A Legjobb Weboldalak díj

Kati és a Macsekok jelölése alapján

A díjról részleteket itt találsz.

Az én jelöltjeim:

Fanta

 Napsi 

Napsi blogja

Isabo blogja

Luna blogja

Honlapverseny: Itt másodikak lettünk!

 

 

 

 
Hasznos sorok
 
Közérdekű linkek
 

csibebabuci

 

 
Kutyás lapok
 
Állatos lapok
 

 

 
Más kutyusok
 
Beagle-k
 
Francia bulldogok
 
Tacskók és mások
 
Westie-k
 
Yorkshire terrierek
 

havanese

Ha a képre kattintasz,

Havanese kutyusok

oldalait ismerheted meg. 

 
Havanese kutyusok
 
Más bichonok
 

Babuci

Csibe

Zsanka

Panka

 
És más kedvencek
 
Nyuszik
 
Lovak
 

Microchip készítette

csibebabuci

 

       

 
Havaneses fórumok
 
Puzzle
 
 
Fogjunk össze - értük
 
Az állatvédelemről
 
 
Érdekes oldalak
 
Segítő oldalak
 
 
Barátaink barátai
 
Tenyésztői oldalak
 

P4060054

CSIBE

 
Nekünk kedves volt
 
Fan-táblácskák Pötyitől

Ha a képre kattintasz,

mindegyik táblát láthatod.

 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
 
ElitTop
 

glitterfy060739534D

 

Ha rákattintasz, ránk szavazol

itt:


Napsi Toplista

 


LadyLuna Toplistája.

 Isabo Toplistája

 
Aniko Design Vilaga

 

 

és itt

(új)

Köszönet a szavazatokért!

 

 

 

 
 
Dorka link

 Spc777 Ganodermakávés lapja

 

 

 

 

 
 
Karácsonyi történetek 2006

KARÁCSONYI PÁLYÁZAT (2006)

 

Mi nagyon szeretjük a karácsonyt. Azzal kezdődik, hogy egy nagyon jó illatú fa kerül be a szobába, amire mindenféle színes és ragyogó gömb felkerül. A magam részéről nagyon szeretek beülni a gömbök közé, és segíteni válogatni, hogy melyik kerüljön fel a fára. Szép fények is vannak a fán, színesek. Amikor kész  a díszítés, akkor már általában nagyon fáradtak vagyunk, ezért az ajándékokat másnap bontjuk ki. Mert karácsonykor ajándék is van ám!

Mivel nagyon szeretjük a karácsonyt, úgy gondoltuk, hogy indítunk egy pályázatot, aminek keretében Ti is megírhatjátok gondolataitokat a karácsonyról. A történet lehetett kitalált, vagy megtörtént, vidám, vagy szomorú.

A pályázatra öt történet érkezett. Nekünk mindegyik nagyon kedves, ezért úgy döntöttünk, hogy megtartjuk őket, oldalunkon mindig olvashatók lesznek. A közönségszavazáson a történetek az alábbi sorrendet érték el:

ELSŐ helyezést ért el: Lara története elveszéséről és megkerüléséről.

MÁSODIK helyezést ért el (holtversenyben): Piresz története arról, hogy kutyája kedvéért igazán megünneplik a karácsonyt és a kitett tacskó története, aki először nagyon fázott, de most már jó sora van.

HARMADIK helyezést ért el: Axy története, aki karácsonykor született, és aki segített nekünk, hogy beinduljon a karácsonyi pályázat. 

Ajika története, arról, hogy maga is karácsonyi ajándék, nem kapott szavazatot.

A kapott szavazatok számát a Lezárt szavazások rovatban megtekinthetitek.

Az első három helyezést elért történeteket a fenti sorrendben közöljük. Íróik könyvet kapnak ajándékba, hogy kedvük legyen további történeteket írni, kiskutyáiknak pedig  rágicsát küldünk.

Ajika történetét (szerzője hozzájárulásával) benevezzük a következő pályázatba.

 

AZ ELSŐ HELYEZETT TÖRTÉNET

                 Lara története elveszéséről és megkerüléséről

 

Sziasztok!
Lara vagyok, 4 éves máltai kutyus. A tavaly karácsonyomat mesélném el Nektek! Ugyanis az előző három karácsony békésen, otthon, szeretetben telt, de ez a tavalyi egészen más volt.

Az egész pár nappal Szent Este előtt történt. Szokásos délutáni sétára mentünk Rass barátommal és a Nagygazdival, mikor is egy csúnya nagy fekete kutya minden előzmény nélkül ránk támadott! Szaladtunk haza, de egy pillanatra lemaradtam, és hogy mentsem a bundácskámat csak szaladtam és szaladtam messzi a nagy kutya elől.

Mikor magamhoz tértem, azt sem tudtam hol vagyok, hiába ugattam, sírtam, mentem jobbra-balra, nem találtam sem a Nagygazdit, sem a hazavezető utat.

Nagyon elfáradtam és fáztam! Nem is tudom hány nap telhetett el, mire egy kedves néni az ölébe vett, hazavitt, megetetett és megitatott. Furcsa módon nem a nevemen hívott, hanem Engienek. De én hallgattam rá, mert örültem, hogy végre melegben lehettem.

Elérkezett a karácsony! Itt is volt szép, feldíszített fa, ajándékok, de mégsem voltam boldog, mert hiányzott Nagygazdi, Kisgazdi és Rass is! Nem tudtam mi lehet velük! Hát nem keresnek? Hát nem is hiányzom nekik? Vajon már el is felejtettek? Nagyon úgy tűnt...:(

Majdnem két hónapig nem hallottam felőlük semmit. Ám egy februári reggelen a néni összepakolta a cuccaimat és útnak indultunk. Egy nagy épületben kötöttünk ki (valami csendőrség, vagy rendőrség vagy mit is emlegettek...), sok egyenruhás férfi volt ott. A néni sírt és búcsúzott. Már végképp nem értettem semmit. Elment és én ott maradtam. Hát már senkinek sem kellek? Ám ekkor nyílt az ajtó és megjelent benne Nagygazdi és Kisgazdi! Egy pillanatig el sem hittem! Tényleg ők azok? Ők voltak! Nagyon örültek ők is és én is!

Végre HAZA mentünk!

Rass már nagyon várt! Ő is odáig volt az örömtől! Azóta újra Lara vagyok :), és sétákkor el se moccanok a gazdik mellől! Remélem többet nem fog velem ilyen történni!

Hát ilyen volt a tavaly karácsonyom!

Igaz, ez nem kimondottan boldog karácsonyi történet, de azt szeretném, hogy rájöjjetek: a Karácsony otthon, a családdal, szeretben a legszebb!!! Az ajándék sem számít, csak szeretet legyen! Ez az eset rádöbbentett ezekre a dolgokra! Így nagyon várom már az idei karácsonyt, hogy itthon tölthessem a kis családommal!

Boldog Karácsonyt Nektek is!

Lara

Újra otthonÚjra együtt

 

 

A MÁSODIK HELYEZETT TÖRTÉNETEK

                 Pierre története, aki kutyája kedvéért valóban megünnepli a karácsonyt

Sziasztok. Nekünk még nem volt együtt karácsonyunk Pierrel. Ez lesz az első. 3 éve kettesben töltjük a karácsonyi ünnepeket, távol a családtól. Most először lesz ez másképp. Mivel velünk van, kidekoráljuk a lakást. Fénycsík az erkélyre, ablakmatrica, télapók mindenfele. Érezze, hogy valami történik. Kinéztünk neki karácsonyra egy röfögő gömböt, de azt megkapta hamarabb... nem baj, nem is az számít. 3 éve nem is volt igazán ajándékozás. Vagy az ünnep előtt 2 héttel, vagy utána, ahogy sikeredett. Most minden másképp lesz. Pierre nagyon élvezi a nyüzsgést, ha valami történik. Hatalmas fát fogunk venni, és ott lesz, amikor feldíszítjük. A szaloncukorból NEM fog lopni a kiskutya. Üvegdíszt nem rakunk a fára... Szerintem nagyon fogja élvezni. Azért is, mert mindig mosolyog Pierre. Kinyitja a száját, kilátszik a nyelve és nevet. Ilyenkor szeretjük a legjobban. Remélem végig fogja nevetni a karácsonyt. Remélem hazajutunk a szülőkhöz is, és akkor még nagyobb lesz az öröm. De igazából nem is az számít, hogy mennyien leszünk és hol karácsonyoznuk. Nekünk még nincsen karácsonyi történetünk, de azt hiszem hosszú idő óta ez lesz a legszebb, mert Pierre velünk lesz.

                          

                     A kitett tacskó története, aki nagyon fázott, de most már jó sora lett.

Én nem emlékszem arra, hány karácsonyom volt korábban. Egy szálkásszőrű tacskó vagyok, nem túl fiatal. Ezt a csontjaimban érzem. Egy családnál éltem, de valami miatt kidobtak hazulról. Háromszor. Kétszer visszataláltam, harmadszor már nem, mert autóval átvittek valami nagy vizen, és ott már nem volt semmi ismerős szag. Hideg volt, éhes voltam. Kukákat döntögettem fel, úgy próbáltam ennivalót szerezni. Nagyon szomorú voltam. Siető embereket láttam, de nem állt meg egyik sem. Rám sem néztek. Néhány ablakban színes, világító ábrákat láttam, hóembert, csillagot. Az ablakok mögött meleget sejtettem. De ott kint, ahol én voltam, bizony nagyon hideg volt. Végül már nagyon fáradt voltam. Lefeküdtem egy bokor alá, lehunytam a szemem. Már nem bántam sem hideget, sem éhséget. Hagytam, hogy elborítson a fáradtság. Csendben el kezdett esni a hó.

"Te szegény, mióta vagy itt?" - kérdezte egy kedves hang. Felnéztem. Magas, szőke hölgy és egy bajuszos férfi állt mellettem. A hölgy lehajolt: "Éhes vagy?" Megnézte a nyakörvemet: "Nézd Szabi, van bilétája". A férfi felemelt és betakargatott a kabátjával. "Gyere velünk, megkeressük a gazdádat!" Jaj, csak azt ne - sóhajtottam. Nem akarom újrakezdeni. Miért is jöttetek ide? Már majdnem vége lett... 

Közben egy szép házhoz értünk. Itt a kertben, a fákon voltak színes égők. Bent a nappaliban kandalló, a kandallóban barátságos tűz. Odetettek a kandalló elé. Kaptam egy takarót. És finom ennivalót. Miután ettem-ittam, elnyomott az álom.

Arra ébredtem, hogy Szabi telefonon beszélt. "Milyen ember maga? Hogyan tehette ezt ezzel a kutyával?" Képzeld Éva - fordult Szabi a feleségéhez, aki egy szép karácsonyfát díszített - ez az ember kifejezetten azért hozta át a Dunán a kutyát, hogy ne tudjon hazamenni, mert kétszer már hazatalált. Egy ilyennek én nem viszem vissza ezt a kiskutyát.

Megkönnyebbülten hunytam le a szemem. Ez volt életem legszebb karácsonya. Mellettem a tűz pattogott, alattam puha takaró. A házaspár díszítette a karácsonyfát, a konyhából finom illatok szálltak.

Azóta itt élek. Az idei a harmadik karácsonyom itt. Nyakamban kis piros kendő. Napközben dolgozni járok Évával. Esténként beszélgetünk Szabival. Aki még nem volt elhagyva, és nem nézett befelé vágyakozva az ablakokon, miközben nagyon vágyott egy kis melegségre, talán nem is tudja, milyen szép a karácsony, ha családban van az ember (bocs: a kiskutya).       

A HARMADIK HELYEZETT TÖRTÉNET

                Axy története, aki karácsonykor született

Sziasztok!

Nekünk tulajdonképp nincs különös karácsonyi történetünk, mégis a karácsony 5 éve még különlegesebb, még szebb ünneppé vált számomra. Mivel kiskutyámat azaz Axyt a Jézuska hozta: december 25-én született :) Nekem ő az igazi karácsonyi ajándék!!!

A fa diszitést mi is együtt csináljuk, minden díszt szigorúan leellenőriz azaz megszimatol, majd a fa alatt heverészik egész ünnepek alatt. Ime:

És így rágicsálja Axy a szülinapi velőscsontját:

 

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

 

 

ujdonsagainkbc724

 

 

Segíts Te is:

 

 

 

 Új oldalunk:

 

 

Új blogokat indítottunk:

 

 

 

és teljesen felújítottuk a cseréinket bemutató oldalunkat!

 

 

 

 

 

Regisztrálj toplistánkra 

 


Csibe és Babuci toplistája

 

 

 

 

 

Új barátunk:

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Szavazz az oldalunkra:

 

 
G-Mail belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
Naptár
2024. Március
HKSCPSV
26
27
28
29
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
<<   >>
 
Vendégkönyv

Ha az alábbi képre

kattintasz:

 

belelapozhatsz  -

és bele is írhatsz -

a VENDÉGKÖNYV-be.

vku79270

Itt AJÁNLHATOD a honlapod:

1153015069

itt kérhetsz CSERÉT:

5573f046eb6517ac_o

 

itt pedig kérheted, hogy

SZAVAZZUNK Rád!

3020

 

 
Óra
 
Számláló
Indulás: 2006-07-20
 
Lezárt szavazások
Lezárt szavazások
 
 
Animációk
 
Érdekességek
 
Heti ajánlatunk

 


 
Horoszkóp
 
 00000028

 

Köszönjük a barátságotokat! Mindig várjuk a látogatásotokat! Mindez nagyon fontos nekünk!
 
 

1195142262

 
Lezárt pályázatok
 

A hónap

képe pályázat!

 

 

Téma

ÜNNEPI KÉPEK

Kattints a szívecskére és tegyél fel képet kutyusod egy ünnepi pillanatáról!  

Határidő: 2010. március 15.

Kattints a képre,

és szavazz.

 

 

Bécsi keringő

 

Most nincs szavazás.

 
A hónap képe

 

Az Ilyen vol - ilyen lett

verseny győztesei:

 

I. helyezett 

 

Berci (2)

 

BERCI

 

II. helyezett (osztott)

 

Maci (2)

 

Kevin (2)
 

MACI ÉS KEVIN

 

III. helyezett

 

Mazsi (2)

  MAZSI

 
Fotópályázat
 
A hét képe

Kattints és láthatod

nagyobb méretben.

 

 

Repülök!!!!!

 

 

 
Névnapok
 
 
A hét látogatója

A héten ...

 

a legtöbbször járt

nálunk:

 

 

szonja3

 

Szonja

 

 

 
Magyarország időjárása
A részletekért klikk a képre.
 
Budapest most
 
Szerkeszt
Legyen ez a kezdölapom!
 
Lapozó
Webstyle produced NavBar hitetlenhomepage
 
Segítő kezek

Kattints a macira,

és megismerheted

azokat az oldalakat,

amelyek

segítségünkre

voltak

a szerkesztésben!

 

 

 
Cursor
 

Kattints a képre,

és megismerheted

azokat az

oldalakat,

amelyeken

más kutyafajtákkal

találkozhatsz.

 

 
Scroll
 
Barátaink blogjai

 

Napsi blogja:

Luna blogja:

Isabo blogja:

Amcsi blogja:

 

 
Frissítés
 

Ugye hasonlítunk egymásra?

 
Impresszum

Tartalom:

© csibe-babuci.gportal.hu

Fejléc:

© good-site.gportal.hu

Nyitókép a főoldalon:

© beagle2.try.hu

© ritakinyo

Írj nekünk kép a főoldalon:

© kutymacs.gportal.hu

Welcome-, Újdonságaink-,

Vendégkönyv kép:

©beagle2.try.hu

Barátság oldala kép:

©manodog.gportal.hu

Csillagszórós kép és

bűvös kocka:

©vinci.gportal.hu

Csillogó zárókép bal

oldalon:

© szofikutyus.gportal.hu

 

 
Tartalom-őr
 

762164119nelopj

Ha valamit el szeretnél

vinni, jelezd, és beteszem

a vendégkönyvedbe.

 

00000069

          Napsitól

 
Bannerünk

Ha tetszettünk,

kérünk,

tedd ki

az oldaladra!

 

csibebabuci

csibebabuci9f1d2

 

  

csibefejlec25

csibefejlec

 
Más oldalaink buttonjai

 

A főoldal kisegítő oldala

 

Fejlec

 Cicás oldalunk

csibebabucikg3

A barátság oldala

Daisyfejbarat

kutyika

Heti tíz sor a kutyákról

Csibe és Babuci képes portálja

csibebaba

Csibe és Babuci linkgyűjteménye

Állatvédő oldalunk

fejlecuj2

csibefejlec25sz1

Közös könyvünk Veletek

csibebabafej_blacky

Karácsonyi oldalunk

fejleckar

Húsvéti oldalunk

 Halloween

 

Zsanka és Panka

Kutyakarnevál

Macis oldalunk

 

Meseoldalunk

 

Meseszobánk

 
Blogjaink

 
Sutyi és Tücsök emléke

bukf2_2

captionit031437I661Si

SutyiTucsi2

rozsa-008

 

 Csibe

 

Elindult a Játék határok nélkül blog! Részletes információ az összes adásról, melyben a magyarok játszottak + egyéb infó    *****    Florence Pugh Hungary - Ismerd meg az Oppenheimer és a Dûne 2. sztárját.    *****    Megnyílt az F-Zero Hungary! Ismerd meg a Nintendo legdinamikusabb versenyjáték-sorozatát! Folyamatosan bõvülõ tartalom.    *****    A Cheer Danshi!! nem futott nagyot, mégis érdemes egy esélyt adni neki. Olvass róla az Anime Odyssey blogban!    *****    A 1080° Avalanche egy méltatlanul figyelmen kívül hagyott játék, pedig a Nintendo egyik remekmûve. Olvass róla!    *****    Gundel Takács Gábor egy különleges könyvet adott ki, ahol kiváló sportolókkal a sport mélységébe nyerhetünk betekintést.    *****    21 napos életmódváltás program csatlakozz hozzánk még!Január 28-ig 10% kedvezménnyel plusz ajándékkal tudod megvásárolni    *****    Szeretne egy olyan általános tisztítószert ami 333 felmosásra is elegendõ? Szeretne ha csíkmentes lenne? Részletek itt!!    *****    Új játék érkezett a Mesetárba! Elõ a papírral, ollóval, és gyertek barkácsolni!    *****    Tisztítószerek a legjobb áron! Hatékonyság felsõfoka! 333 felmosásra elengedõ általános tisztítószer! Vásároljon még ma!    *****    Hayashibara Megumi és Okui Masami rajongói oldal! Albumok, dalszövegek, és sok más. Folyamatosan frissülõ tartalom.    *****    A legfrissebb hírek a Super Mario világából és a legteljesebb adatbázis a Mario játékokról.Folyamatosan bõvülõ tartalom.    *****    333 Felmosásra elegendõ! Szeretne gazdaságosan felmosni? Szeretne kiváló általános tisztítószert? Kiváló tisztítószerek!    *****    Ha tél, akkor téli sportok! De akár videojáték formájában is játszhatjuk õket. A 1080°Snowboarding egy kiváló példa erre    *****    Egy asztrológiai elemzés,sok segítséget ad,életünk megtervezéséhez,rendeld meg és küldök egy 3 éves éves elõrejelzést is    *****    Szeretne leadni felesleges kilókat? Szeretné méregteleníteni és tisztítani szervezetét?Csatlakozzon a programhoz még ma!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, kezd az évet azzal, hogy belenézel, én segítek értelmezni amit látsz. A saját akaratod dönt!    *****    Regisztrálj még ma és 5.333 Ft kedvezményt kapsz az AMWAY termékeibõl! Januári leárazások! Amway termékek elérhetõ áron!    *****    Sokan elmentek a Paradox Live mellett, pedig könnyen lehet, hogy egy kiváló animét hagytak ki. Olvasd el, miért.    *****    Megõrültek az árak!Hatalmas nagy kedvezményekkel várlak benneteket!AMWAY termékek elérhetõ áron!Regisztrálj még ma!AMWAY