Csibe-Babuci
Csibe és Babuci
 
Bemutatkozó képek
 
 
Törzskönyveink
 
Más oldalaink
 
Barátaink
 
Köszöntő
 

 

  

Szeretettel köszöntünk minden kiskutyát, akinek ebben a hónapban van a születésnapja! A Köszöntőbe kitesszük szülinapos kiskutyák képét, ha elkülditek! SOK BOLDOGSÁGOT és sok-sok ajándékot drága barátaink! Nézzétek meg a különbözó hónapra jutó köszöntőnket!
 
 
 

A mi kutyáink születésnapja:

Csibe - május 31.

Kar093

Babuci - szeptember 8.

Panka - október 15. 

 

 

Sutyi - augusztus 20.

sutyi

Tücsök - szeptember 17.

Zsanka - október 15.

Kattints a képre, és felteheted kutyusod képét, születésnapját és a neki szóló köszöntődet!


 

 
Regisztrált vendégeink
 
Beszélgessünk!
 
Írjatok nekünk!
 
Ajándékok tára
 

Babuci harmadik karácsonya

BABUCI

 
KépTár
 
EmlékTár
 

arthur_gyertya

 

 
A Bichon Havanese
 
Havanese családfák
 

DÍJAINK

Amit nyertünk:

2010.

Isabotól:

 

  A díj feltételeinek teljesítését itt találod.

Az én jelöltjeim:

Fanta

Kati és a Macsekok

Judit

Murray

Napsi 

HoneyJen

Barbadosz

2009.

Fantától:

  

Annától:

 

 

 

Fanta jelölése alapján

A díjról részleteket itt találsz.

Az én jelöltjeim:

Napsi 

Kati és a Macsekok

Anna

Murray

Mazsi

2008.

Kreatív blogger díj:

Napsi jelölése alapján.

A díjról részleteket itt találsz.

Az én jelöltjeim:

Fanta

Kati és a Macsekok

Ravasztavasz

Judit

Murray

 

A Legjobb Weboldalak díj

Kati és a Macsekok jelölése alapján

A díjról részleteket itt találsz.

Az én jelöltjeim:

Fanta

 Napsi 

Napsi blogja

Isabo blogja

Luna blogja

Honlapverseny: Itt másodikak lettünk!

 

 

 

 
Hasznos sorok
 
Közérdekű linkek
 

csibebabuci

 

 
Kutyás lapok
 
Állatos lapok
 

 

 
Más kutyusok
 
Beagle-k
 
Francia bulldogok
 
Tacskók és mások
 
Westie-k
 
Yorkshire terrierek
 

havanese

Ha a képre kattintasz,

Havanese kutyusok

oldalait ismerheted meg. 

 
Havanese kutyusok
 
Más bichonok
 

Babuci

Csibe

Zsanka

Panka

 
És más kedvencek
 
Nyuszik
 
Lovak
 

Microchip készítette

csibebabuci

 

       

 
Havaneses fórumok
 
Puzzle
 
 
Fogjunk össze - értük
 
Az állatvédelemről
 
 
Érdekes oldalak
 
Segítő oldalak
 
 
Barátaink barátai
 
Tenyésztői oldalak
 

P4060054

CSIBE

 
Nekünk kedves volt
 
Fan-táblácskák Pötyitől

Ha a képre kattintasz,

mindegyik táblát láthatod.

 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
 
ElitTop
 

glitterfy060739534D

 

Ha rákattintasz, ránk szavazol

itt:


Napsi Toplista

 


LadyLuna Toplistája.

 Isabo Toplistája

 
Aniko Design Vilaga

 

 

és itt

(új)

Köszönet a szavazatokért!

 

 

 

 
 
Dorka link

 Spc777 Ganodermakávés lapja

 

 

 

 

 
 
Kutya-horoszkóp

(szeptember 24-október 23.)

A MÉRLEG KUTYA

A Mérleg kutya különösen társaságkedvelő, családszerető. Szeretetreméltó, nyugodt, kedves, kiegyensúlyozott. Minden kutyával és mindenféle háziállattal jól megfér, sőt, egyenesen igényli a társaságukat.

A Mérleg kutya minél nagyobb családi közösségben él, annál boldogabb. Ebből adódóan könnyen alkalmazkodik. Tapintatos, megértő, ösztönösen igazodik mások elvárásaihoz, hangulataihoz.

Rendzserint jó egészségnek örvend, ám veséje érzékeny a megfázásra, gyulladásokra.

A Mérleg eb szép küllemű, kényelemszerető, tiszta, jó természetű.

(augusztus 24-szeptember 23.)

A SZŰZ KUTYA

A Szűz kutya csöndes, óvatos és válogatós. Tisztaságszerető, majdnem betegesen kényes etetőedényének és itatótáljának tisztaságára. Táplálása sem könnyű feladat, tudniillik igényes, finnyás kutya.

A Szűz kutya tisztasági szenvedélyéről meggyőződhetünk, ha fürödni hívjuk. A legtöbb kutyát ugyanis még a fürdőkád látványa is elrettenti, a Szűz jegyében született kutya viszont kifejezetten lelkesedik a fürdetésért. Boldog, ha új "ágyneműt kap", ilyenkor tüstént elfoglalja, és szemlátomást elégedetten trónol a friss huzaton vagy takarón.

Erős benne a késztetés, hogy mindent alaposan szemügyre vegyen. Meglehetősen fegyelmezett, könnyű szófogadásra szoktatni, de érzékeny természetű, a parancsolgatást, a kemény hangot nehezesen viseli el. A durva bánásmód meg egyenesen tönkreteszi.

Alapvetően egészséges alkat, a mancsaira érzékeny kissé.      

(július 23-augusztus 23.)

AZ OROSZLÁN KUTYA

Az Oroszlán kutyát nagyfokú vitalitás, erő és jóindulat jellemzi. Termete többnyire tekintélyt sugároz, testalkalta atletikus, hangja zengő, mély, méltósággal teli. 

Az Oroszlán jegyében született kutya meglehetősen rátarti, öntudatos. Tökéletesen tisztában vele, hogy ő egészen rendkívüli lény, joggal tarthat ihényt különleges bánásmódra. Értelmes, könnyen kezelhető, jóindulatú. Szeret játszani, ám ha kell, elszántan megvédi gazdáját. 

Az Oroszlán kutya alapjában véve egészséges alkatú, a betegségekkel szemben ellenálló. Érzékeny a szívére, a keringési rendszerére, a gerincoszlopára, hátsó végtagjaira.

  

(júnus 21-július 20.)

A RÁK KUTYA

A Rák kutyával való találkozáskor az a benyomásunk, hogy valamilyen pajkos ábrándosság árad belőle. Ez egyébként már küllemében is megnyilvánul. Az ilyen kutya egész életében hordoz valami gyermeki lágyságot. Hamar a szívünkbe lopja magát.

 

A Rák jegyében született kutya vislekedése közvetlen, barátságos, mégis némi tartózkodás jellemzi. Ugyanakkor kimondottan vidám, játékos. Furcsa sajátossága, hogy kissé ferdén, csámpásan közlekedik, mint a rák.

 

Az e csillagzat alatt született kutyáknak  nincs egy perc nyugtuk, minden hallatlanul érdekli őket, folyton izegnek, mozognak, egyszerűen képtelenek nyugton maradni. Egészen rendkívüli a memóriájuk. Mindazt, amit elkövetnek ellenük, képesek még évek múlva is "megtorolni". Ugyanez pozitív értelemben is érvényes: jól megjegyzik maguknak a barátságos gesztusokat, a kedveskedést és emberrel, állattal hosszú idő után is úgy viselkednek, hogy nyilvánvaló, emlékeznek a régi jó benyomásokra. 

 

A Rák eb nem harcos típus, inkább óvatosnak mondható. Lelkivilága érzékeny, ha nem kap elég szeretetet, szeszélyessé válik. 

 

Ha betegek lesznek, nem kell nekik gyógyszer, leginkább attól gyógyulnak meg, ha gazdájuk szerető gondoskodással, figyelemmel ápolja őket. Érzékeny a gyomruk, az emésztőrendszerük.    

   

(május 21-június 20.)

AZ IKREK KUTYA

Az Ikrek jegyében született kutya nagy általánosságban játékos, barátságos, vidám, nyíil szívű lény. Szívesen köt barátságot emberekel, fajtatársaival egyaránt. Határozott jellemvonása a kíváncsiság, ami az intelligencia jele. Az Ikrek ebnek állandóan mozgásban kell lennie. A bezártságot, a magányt, az eseénytelenséget nehezen tűri, lételeme a mozgás, a változatosság. Egyetlen biztos pont az életükben: a gazdájuk, akihez rendkívül hűségesek.

 

Megjelenését tekintve az Ikrek kutya vékony, karcsú, nyúlánk, finoman tagolt. Jellegzetesen vibráló mozgékonyságuk egészen lenyűgöző ügyességgel párosul. Érzékeny a torkuk, és a vérkeringásük. GYakori náluk a sérülés, a ficam, rándulás.     

 

(április 21.-május 21.)

A BIKA KUTYA

A Bika kutya megértéséhez abból kell kiindulni, hogy az ő jegye a legstabilabb az állatöv jegyei közül. Általában nem túlzottan fürge jószág, sőt látszólag kifejezetten lusta, kissé nehézkesnek tűnő állat. Ám fölöttébb szívós és kitartó. Voltaképpen - mint minden fajtársa - imádja a mozgást, a szabad természetet, de a maga nyugodt, mgfontolt módján. Mindez jellemző tanulási készségére is. Az a kutya, mely a Bika jegyében látta meg a napvilágot, bármire kiképezhető, bár nem könnyen. Viszont, ha megtanul valamit, soha többé nem felejti el. Nyugodt, erős, szívós, kitartó, engedelmes, szorgalmas, kötelességtudó.

Renszerint kíváló egészségi állapotnak örvend. Ha megbetegszik, először csak magában szenved. Jelét már csak akkor adja kórnak vagy fájdalomnak, amikor az már meglehetősen elhatalmasodott rajtuk.  

(március 21-április 20.)

A KOS KUTYA

A Kos jegyében született eb vidám, fürge, eleven, mozgékony, olykor kissé lobbanékony, izgága, harcias. Érzékeny testrésze eléggé sérülékeny feje. Lelki egyensúlya is gyakran felborulhat.

 

Ha valamit akar, célját mielőbb, lehetőleg azonnal szeretné elérni, éppen ezért meggondolatlanul cselekszik.

 

Barátságosnak látszik, nem haragtartó heves vérmérsékletét azonban nem árt számításba venni. Az unalom a legnagyobb ellensége. Ahol gyorsaságról és merészségről van szó, a Kos elemében van. Ez a vakmerőség gyakran veszélybe sodorja.

 

(február 20-március 20.)

A HALAK KUTYA

A Halak jegyében született kutya másoknál sokkal jellegzetesebb "két lelket" hordoz magában. Kifejezetten jámbor, úgy tűnik, egyáltalán nincs ereje ahhoz, hogy megvédje magát, ha esetleg megtámadják. Egy csöppnyi agresszivitásra sem képes. Óvatosan, alázatos pózban közeledik a másik fajtársához: tekintetével, egész testaartásával kifejezi megalkuvását. A klasszikus Halak típusú eb kezdettől fogva a kiszolgáltatotság érzéséhez szokott, függetlenül attól, hogy milyenek az otthoni körülmé-nyei. Más fajtatársainál erőteljesebben, tisztábban látja a mindenhonnan ráleselkedő veszélyeket. 

Gazdáival egyébként barátságos és tapintatos, higgadt és kiegyensúlyozott, sőt, humorérzéke is van! Tűrőképessége egészen rendkívüli, önszántából alkalmazkodik a legkellemetlenebb körülményekhez is, és így alig akad ellensége.

Vannak azonban olyan Halak kutyák, akikben nyoma sincs ennek a békességnek, jámborságnak. Ezek a kivételes egyéniségek rendkívül becsvágyóak, hatalmaskodók és uralomra vágyók. Ha ilyen kutyával hoz össze a sors - különösen, ha doberman, argentin dog, német juhászkutya vagy rottweiler -, már egészen kicsi korától szeretetteljes, következetes szigorúsággal kell nevelni. Legjobb kutyaiskolába vinni, ahol levezetheteti felesleges energiáit.   

 

(január 21-február 19.)

A VÍZÖNTŐ KUTYA

A Vízöntő jegyében született kutyának az a legfőbb sajátossága, hogy sokszor igen nehéz az első pillantásra felismerni jellegzetességeit, meghatározó tulajdonságait. Általában azért elmondhatjuk, hogy ez a kutya maga a megtestesült barátságosság, vidámság és közvetlenség.

Ahhoz, hogy ez az alapjában véve kedves, derűs állat jól érezze magát, szüksége van intenzív mozgásra. Ez a hallatlan mozgásigény, amelyet némi nagyképűséggel szabadságvágynak is nevezhetünk, a Vízöntő ebet könnyen veszélybe sodorhatja.  

A Vízöntő az örök ifjúság jegye. Az is jellemző rá, hogy társas lény. A Vízöntő jegyében született eb kifejezetten szeret barátkozni más kutyákkal, sőt, más állatokkal is.

A Vízöntő jegyében született kutya jó természetű, könnyen kezelhető, kedves.

Olykor gyenge az idegrendszere, gyakoriak nála a keringési zavarok. Néha görcsök kínozhatják. 

(december 22-január 20.)

A BAK KUTYA

A Bak jegye lendületet adó, de nem temperamentummal teli. A Bak földi jegy. A Bak kutya mindenben első akar lenni. Éppen ezért alaptermészete komoly, sőt, olykor kissé komor, józan, megfontolt. Mindig is a földön jár, s miután becsvágyó jószág, általában az a szilárd meggyőződése, hogy sokkal különb fajtatársainál. Nagyon vigyázzunk tehát arra, hogy a Bak jegyében született kedvencünket már kora kölyökkorától vigyük emberek és főként kutyák (állatok) közé, hogy idejében megszokja és megtanulja a többi ebbel való együttélés, együttlét társas szabályait.

A Bak a kitartás szimbóluma. Családjához, othonáhopz, megszokott környezetéhez, szokásaihoz túlságosan is ragaszkodik. Idegenkedik viszont a szokatlan helyzetektől.

A Bak kutyának érzékenyek a fogai, a csontozata. Gondoskodjunk számára olyan szilárd táplálékról, amelyek segítenek az ínyek, a fogak karbantartásában, megakadályozzák az ínygulladást, és a fogszuvasodást. A Bak ktya ne tartózkodjon tú hideg helyiségben, hideg kövön, betonon, kora tavassazl, késő ősszel ne úszkáljon a még vagy már lehűlt vízben.    

(november 23.- december 21.)

A NYILAS KUTYA

A Nyilas kutyák alkatilag erőteljesen különbözők lehetnek. Egy részük nyúlánk, hosszúkás koponyájú, karcsú, kissé idegen alkat. A másik típus inkább alacsonyabb, kerekded, de úgyszintén eléggé ideges, mozgékony. A nyúlánk típusban általában tapasztalható némi esetlenség, ami azonban nem nélkülöz bizonyos bájt sem. A másik típusú Nyilas eb mozgékonyságában van valami kerek, labdaszerű.

A Nyilas jegyben született kutyák rendszerint jóindulatúak, figyelmesek, jellemző rájuk, hogy szinte mindent hamar megbocsátanak, egyáltalán nem haragtartók. Zsarnok természetű kutyák és gazdák könnyen megfélemlíthetik a Nyilas ebet, ezért bánjunk vele körültekintőbben. Szeretik a természetet.

Vigyázzunk, hogy lehetőleg ne éljünk vissza jámborságával. Az ilyen eb rendkívül alkalmazkodó, ugyanakkor képes megőrizni önállóságát. Számára azonban az önállóság nem lázadás vagy ellenszegülés, hanem nagyvonalúság és türelem. 

A Nyilas kutyák meglehetősen visszafogottak, gátlásosak, de tulajdonképpen könnyű velük bartátságot kötni, ha sikerül feloldani kezdeti szorongásukat.

Ami az egészségét illeti, érzékeny a mája, s többnyire igen falánk, emiatt gyakran túlterheli a gyomrát és az emésztőrendszerét. Nem árt, ha erre a gazda idafigyel s a napi fejadagot esetleg két-három részletben eteti meg kedvencével. Ettől eltekintve a Nyilas kutyák nem túl betegek, sőt, inkább kitűnő fizikai állapot jellemzi őket. 

(október-24.-november 22.)

A SKORPIÓ KUTYA

A Skorpió olyan erős, markáns jegy, hogy már a küllemük alapján megismerjük a csillagzata alatt született ebeket. Mindegy, hogy daliás vagy apró ölebről van szó, a Skorpió kutya többnyire zömök alkat, "tömör gyönyör". Gyakran találkozunk közöttük "ülő óriásokkal": a testük a lábukhoz képest aránytalanul izmos, hatalmas. Kövérségre, elhízásra való hajlamuk ellenére nem hatnak elpuhultnak, inkább bikaszerűnek, robosztusnak.

A Skorpió jegyében született kutyát tulajdonképpen a végletek jellemzik: gyengéd és félelmetes, szertelen és kitartó, erős és barátságos, jóindulatú és szenvedélyes.   

A Skorpió jegyében született kutyából gyakran leheletnyi brutalitás sugárzik. Nem feltétlenül agresszivitásról van szó, hanem inkább a szenvedélyesség, a hatalmas akaraterő belső kifejeződéséről.

Az ilyen kutyákról mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy jámbor széplelkek, viszont nem is olyan "sötét alakok", mind amilyenek mutatkoznak. Mindenesetre ezeket a kutyákat már kölyök - de még inkább serdülőkorukban eleve engedelmességre, fegyelemre kell nevelni, éreztetni kell velük - persze nem durvasággal, túl zord bánásmóddal, hogy ki az úr a házban...

Türelmes, szerető hozzállással, következetességgel elnyomhatjuk bennük mindazt, ami a Skorpióban sötét és félelmetes, felszínre hozhatjuk mindazt, ami jó: a bátorságot, a kitartást, a ragaszkodást, a határozottságot.

A Skorpió kutyának nincs különösebb gondja az egészségével.  Igencsak sok idő kell ahhoz, hogy hogy ezt az energikus, szilárd szervezetű ebet valamiféle kór támadja meg. Ha aztán mégis beüt a baj - nem hirtelen, hanem fokról fokra -, akkor a betegség már régóta bújkált benne.  

Általában a nemi szerveit és a légutait fenyegethetik a betegségek, de keringési problémái is lehetnek, különösképp idősebb korában. Jó, ha tudjuk, ezeknél a kutyáknál nehéz megállapítani a baj okát, hiszen náluk sok minden a felszín alatt játszódik. Az igaz viszont, hogy szervezetük többnyire jól regenerálódik - ha ők is akarják...

(Forrás: Veress István: Kutya-horoszkóp)

    

 

       

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

 

 

ujdonsagainkbc724

 

 

Segíts Te is:

 

 

 

 Új oldalunk:

 

 

Új blogokat indítottunk:

 

 

 

és teljesen felújítottuk a cseréinket bemutató oldalunkat!

 

 

 

 

 

Regisztrálj toplistánkra 

 


Csibe és Babuci toplistája

 

 

 

 

 

Új barátunk:

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Szavazz az oldalunkra:

 

 
G-Mail belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
Naptár
2024. Március
HKSCPSV
26
27
28
29
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
<<   >>
 
Vendégkönyv

Ha az alábbi képre

kattintasz:

 

belelapozhatsz  -

és bele is írhatsz -

a VENDÉGKÖNYV-be.

vku79270

Itt AJÁNLHATOD a honlapod:

1153015069

itt kérhetsz CSERÉT:

5573f046eb6517ac_o

 

itt pedig kérheted, hogy

SZAVAZZUNK Rád!

3020

 

 
Óra
 
Számláló
Indulás: 2006-07-20
 
Lezárt szavazások
Lezárt szavazások
 
 
Animációk
 
Érdekességek
 
Heti ajánlatunk

 


 
Horoszkóp
 
 00000028

 

Köszönjük a barátságotokat! Mindig várjuk a látogatásotokat! Mindez nagyon fontos nekünk!
 
 

1195142262

 
Lezárt pályázatok
 

A hónap

képe pályázat!

 

 

Téma

ÜNNEPI KÉPEK

Kattints a szívecskére és tegyél fel képet kutyusod egy ünnepi pillanatáról!  

Határidő: 2010. március 15.

Kattints a képre,

és szavazz.

 

 

Bécsi keringő

 

Most nincs szavazás.

 
A hónap képe

 

Az Ilyen vol - ilyen lett

verseny győztesei:

 

I. helyezett 

 

Berci (2)

 

BERCI

 

II. helyezett (osztott)

 

Maci (2)

 

Kevin (2)
 

MACI ÉS KEVIN

 

III. helyezett

 

Mazsi (2)

  MAZSI

 
Fotópályázat
 
A hét képe

Kattints és láthatod

nagyobb méretben.

 

 

Repülök!!!!!

 

 

 
Névnapok
 
 
A hét látogatója

A héten ...

 

a legtöbbször járt

nálunk:

 

 

szonja3

 

Szonja

 

 

 
Magyarország időjárása
A részletekért klikk a képre.
 
Budapest most
 
Szerkeszt
Legyen ez a kezdölapom!
 
Lapozó
Webstyle produced NavBar hitetlenhomepage
 
Segítő kezek

Kattints a macira,

és megismerheted

azokat az oldalakat,

amelyek

segítségünkre

voltak

a szerkesztésben!

 

 

 
Cursor
 

Kattints a képre,

és megismerheted

azokat az

oldalakat,

amelyeken

más kutyafajtákkal

találkozhatsz.

 

 
Scroll
 
Barátaink blogjai

 

Napsi blogja:

Luna blogja:

Isabo blogja:

Amcsi blogja:

 

 
Frissítés
 

Ugye hasonlítunk egymásra?

 
Impresszum

Tartalom:

© csibe-babuci.gportal.hu

Fejléc:

© good-site.gportal.hu

Nyitókép a főoldalon:

© beagle2.try.hu

© ritakinyo

Írj nekünk kép a főoldalon:

© kutymacs.gportal.hu

Welcome-, Újdonságaink-,

Vendégkönyv kép:

©beagle2.try.hu

Barátság oldala kép:

©manodog.gportal.hu

Csillagszórós kép és

bűvös kocka:

©vinci.gportal.hu

Csillogó zárókép bal

oldalon:

© szofikutyus.gportal.hu

 

 
Tartalom-őr
 

762164119nelopj

Ha valamit el szeretnél

vinni, jelezd, és beteszem

a vendégkönyvedbe.

 

00000069

          Napsitól

 
Bannerünk

Ha tetszettünk,

kérünk,

tedd ki

az oldaladra!

 

csibebabuci

csibebabuci9f1d2

 

  

csibefejlec25

csibefejlec

 
Más oldalaink buttonjai

 

A főoldal kisegítő oldala

 

Fejlec

 Cicás oldalunk

csibebabucikg3

A barátság oldala

Daisyfejbarat

kutyika

Heti tíz sor a kutyákról

Csibe és Babuci képes portálja

csibebaba

Csibe és Babuci linkgyűjteménye

Állatvédő oldalunk

fejlecuj2

csibefejlec25sz1

Közös könyvünk Veletek

csibebabafej_blacky

Karácsonyi oldalunk

fejleckar

Húsvéti oldalunk

 Halloween

 

Zsanka és Panka

Kutyakarnevál

Macis oldalunk

 

Meseoldalunk

 

Meseszobánk

 
Blogjaink

 
Sutyi és Tücsök emléke

bukf2_2

captionit031437I661Si

SutyiTucsi2

rozsa-008

 

 Csibe

 

DMT Trip napló, versek, történetek, absztrakt agymenés:)    *****    Elindult a Játék határok nélkül blog! Részletes információ az összes adásról, melyben a magyarok játszottak + egyéb infó    *****    Florence Pugh Hungary - Ismerd meg az Oppenheimer és a Dûne 2. sztárját.    *****    Megnyílt az F-Zero Hungary! Ismerd meg a Nintendo legdinamikusabb versenyjáték-sorozatát! Folyamatosan bõvülõ tartalom.    *****    A Cheer Danshi!! nem futott nagyot, mégis érdemes egy esélyt adni neki. Olvass róla az Anime Odyssey blogban!    *****    A 1080° Avalanche egy méltatlanul figyelmen kívül hagyott játék, pedig a Nintendo egyik remekmûve. Olvass róla!    *****    Gundel Takács Gábor egy különleges könyvet adott ki, ahol kiváló sportolókkal a sport mélységébe nyerhetünk betekintést.    *****    21 napos életmódváltás program csatlakozz hozzánk még!Január 28-ig 10% kedvezménnyel plusz ajándékkal tudod megvásárolni    *****    Szeretne egy olyan általános tisztítószert ami 333 felmosásra is elegendõ? Szeretne ha csíkmentes lenne? Részletek itt!!    *****    Új játék érkezett a Mesetárba! Elõ a papírral, ollóval, és gyertek barkácsolni!    *****    Tisztítószerek a legjobb áron! Hatékonyság felsõfoka! 333 felmosásra elengedõ általános tisztítószer! Vásároljon még ma!    *****    Hayashibara Megumi és Okui Masami rajongói oldal! Albumok, dalszövegek, és sok más. Folyamatosan frissülõ tartalom.    *****    A legfrissebb hírek a Super Mario világából és a legteljesebb adatbázis a Mario játékokról.Folyamatosan bõvülõ tartalom.    *****    333 Felmosásra elegendõ! Szeretne gazdaságosan felmosni? Szeretne kiváló általános tisztítószert? Kiváló tisztítószerek!    *****    Ha tél, akkor téli sportok! De akár videojáték formájában is játszhatjuk õket. A 1080°Snowboarding egy kiváló példa erre    *****    Egy asztrológiai elemzés,sok segítséget ad,életünk megtervezéséhez,rendeld meg és küldök egy 3 éves éves elõrejelzést is    *****    Szeretne leadni felesleges kilókat? Szeretné méregteleníteni és tisztítani szervezetét?Csatlakozzon a programhoz még ma!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, kezd az évet azzal, hogy belenézel, én segítek értelmezni amit látsz. A saját akaratod dönt!    *****    Regisztrálj még ma és 5.333 Ft kedvezményt kapsz az AMWAY termékeibõl! Januári leárazások! Amway termékek elérhetõ áron!    *****    Sokan elmentek a Paradox Live mellett, pedig könnyen lehet, hogy egy kiváló animét hagytak ki. Olvasd el, miért.